Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Förberett nyårs cheesecake

Som vanligt eller tradition kanske man ska säga så äter vi alltid cheesecake på nyår som efterrätt eller mer som kvällsgott 😀

Brukar alltid göra den på nyårsafton men nu har jag annat som jag ska testa att göra o vill inte stressa med cheesecaken oxå så den gjordes ikväll istället. 😀

Känns riktigt skönt att ha det avklarat 😀

Nu står 2 stora formar i frysen 😀

En mer bucklig form men jag kan inte släppa den för jag gillar den fortfarande o sen en som jag fick av pappa.

Båda är stora o bra ,rymmer mycket 😜

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons