Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Mina älskade barn på julafton❤️

Tog lite bilder på julafton,både syskonbild men även separat 😀

Alla ville inte ha finkläder på sig och jag tvingar ingen utan man fick ha det man ville 😀

Här är alla mina ❤️

På en o samma bild 😀

Sen vart den en och en 😀

Cecilia

Mathias

Ebba

Cilinne

Erika

Mikaela

Robin

Sophie

Rasmus

Sandra

Jag älskar er 😍😘❤️

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

En reaktion på ”Mina älskade barn på julafton❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons