Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Handlat lite

Vi åkte till Idre o handlade lite inför nyår.

Har suttit o googlat på olika maträtter så nu ska jag testa på några nya saker 😀

Vägen dit var fin,grådassigt men fint ändå 😀

Handlade lite,var väldigt mycket folk.

Jag o Ebba fick sockerfall mitt i affären men vi klarade oss.

Kön var så lång att man fick hänga på vagnen .

Glömde såklart saker så vi gick gå in igen o då var det ännu värre.

Dom gick till o med runt o bjöd på pepparkakor i köerna ,bra det mot alla sockerfall tycker jag 😀

Jag lyckades skära mig på nån vara oxå så jag fick gå suga på fingret så jag inte skulle blöda så mycket.

Sen lyckades jag även välta saker från hyllan rätt ner i ansiktet så jag trodde jag skärt mig där med 😀

Kollar mitt finger medan vi väntade på Robban som skulle hämta oss .

Vägen hem var mörk och det snöa en hel del .

Man såg inte mycket .

Vart iallafall lite mat så jag är nöjd 😀

Nu ska vi äta lite sen middag och sen blir det kvällsmys 😀

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons