Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Julaftonsens mat

Bättre sent en aldrig men här kommer inläggen om julafton 😀

Hann inte fota allt men tar det jag fick med 😀

Maten vart lite av allt det som man brukar ha. 😀

Frukost risgrynsgröt (tomtegröt)

Tror det vart 20 liter nått om inte mer 😀

Maten innan kalle anka . 😀

Maten äta på jultallrikar som vi haft i några år 😀

O maten vart lite av detta o sen glömde jag nog fota nått oxå 😀

Lite av det mesta 😀

Äter inte sylta men tog av det andra 😀

Riktigt gott och trevligt 😀

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

2 reaktioner på ”Julaftonsens mat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons