Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Frukost

Idag blev det den ordinarie frukosten igen.

Har blivit så mycket annat smått o gott den sista tiden.

Men jösses så gott det var 😀

Idag blir det att komma ikapp med tvätten som oxå fått vila ett tag ,typ över hela julen 😀

Idag snöat det massor igen.

Ska visa hur det såg ut igår ,så himla vackert med all snö 😀

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons