Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Lucia i kyrkan

Idag har jag varit med några av barnen i kyrkan då dom gick luciatåg😊

Jag var så trött att jag hörde fel ord flera gånger o skrattade åt typ allt.😂

Men roligt var det och fina var dom alla😊

Vi kom väldigt tidigt så vi hann ta lite selfies,Cecilia var snabb o låtsades att hon skulle visa nått o fotade mig😂

Vart ju bra bild ändå 😉😎

Barnen sjöng o var så duktiga😍

Erika och Robin var tomtar .

Mikaela tärna.

Cilinne tärna oxå ☺️
Efteråt följde vi med på fika innan vi gick hem.😊

Nu ska jag passa på att sova för imorgon ska jag och Robban på möte i skolan.

Får se om han hämtar mig eller om jag går,det är säkert jättekallt ute,fryser ju bara man tittar ut,jag är ingen vintermänniska även om det är himla fint med snö så gillar jag inte att frysa 😅

Kram🌸

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons