Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Pysseldag

Idag har jag och 8 av barnen varit på pysseldag på biblioteket😊

Kul att komma iväg lite även om det bara var 2 trappor ner 😂

Det var trevligt och barnen hade kul 😊

Ska svara på kommentarerna jag fått men det går inte via mobilen längre utan jag måste göra det via datan o det är alltid upptagen 😊
Dom gjorde massa julkort,julkulor och smällkarameller 😊

Jag fick pyssla med😂👌🏼Dom var nöjda o glada när vi gick därifrån 😊Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

En reaktion på ”Pysseldag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons