Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

När ett barn saknas 

När det började bli dags för lunch o jag ropade på alla att komma så var det en som inte dök upp.

Robin😜han har en tendens att försvinna o gömma sig på dom mest konstiga ställen😂

När jag inte hittade han nånstanns så hörde jag en av katterna jama.

Tänkte var i tusan kommer ljudet ifrån😱

Sen hör jag katten i garderoben och öppnar försiktigt.

Där fanns det även en Robin med 😂som hade tagit med både katt och ipad in dit 😂😎👌🏼

Sen vart det onyttig mat 🙊

Lätt att värma och barnen gillar det😉😊

Nu blir det lite wii

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

En reaktion på ”När ett barn saknas 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons