Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Morgonmys

Äntligen fredag och alla 4 små är hemma från dagis och skola😊

Vi har myst hela morgonen ,älskar såna här dagar 😍

Har hunnit hänga tvätt och är inne på 2:a maskinen för idag.


Busunge 😘


Nu ska vi strax fixa lite lunch sen sen om vi ska spela lite wii😊

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

En reaktion på ”Morgonmys

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons