Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Brr

Det var kallt att gå till dagis idag,tog på barnen kragar o allt så dom inte skulle frysa o det gjorde dom inte men jag frös 😂😂


Lite röda om näsan vart dom iallafall till vi kom fram😊


Rasmus åkte i vagnen sista biten bara för att Sandra ville gå😂Har tagit en varm kopp te och ska starta en maskin tvätt ,kansle plocka upp lite😊

Kram🌸

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons