Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Sannering pågår..

Tar en liten fika paus…

Håller på att städa ur hela huset och byter sängkläder.

Spritar av toaletterna och alla ställen där det spytts på igen för säkerhets skull..

 

Ska dricka färsigt kaffet o sen fortsätta.

Det ska dammsugas o skuras med ,sen vikas ALL tvätt som tvättats under dagarna,som jag inte orkat vikt..

 

Detta var nog den värsta magsjukan i vår familj o det önskar jag ingen..huua..

Natten till igår kräktes Robban fortfarande och Cecilia,o när man trodde man skulle få sova så vaknade jag av attSophie spydde o sket ner sig IGEN ,var bara att gå upp o byta och  tvätta rent o hon spydde några gånger till under 1 timme där.

Hon var inte på humör o när man går o vaggar känner jag att nu mår inte jag heller bra o får gå på toan ,sätter ner Sophie på golvet ,men hon bara skrek så jag fick hålla henne på höften samtidigt som jag spydde som en gris över toan..IGEN..

Då kände jag att nu börjar allt om igen o jag pallar inte mer..

 

Men efter allt det så har ingen mer spytt o jag kan nästan andas ut.. :Happy:

 

Igår var en dag då flera låg utslagna men det behövdes..

Idag mår nästan alla bra ,lite sega bara..Håller tummarna nu..

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons