Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Härligt..

Sophie är så pigg o glad,leker och jollrar hela tiden.

Skrattar när man leker med henne..

Hon börjar bli stor vår lilla tjej.. :Happy:

Snart är hon redan 8 månader..

Dom stora barnen är i skolan och dom små är på dagis..

Dom ska snart hämtas.

Jag måste tvätta,jag ligger efter en massa med tvätten,gör jag inte minst 2 maskiner om dagen så är det kört sen..

Jag måste tvätta hellst 3 om dagen för att inte komma efter alldeöes för mycket..

Sen är det vanliga ,städa upp och plocka disk..

Nu är det dags för lite kaffe först..

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

0 reaktioner på ”Härligt..

  1. Jaa det gör ju det.:-D
   Tyvärr så hänger det tvätt överallt i huset ,har 3 ställningar just nu men måste köpa fler.:-D

   Mvh Camilla

  1. Jaa det gör ju det.:-D
   Tyvärr så hänger det tvätt överallt i huset ,har 3 ställningar just nu men måste köpa fler.:-D

   Mvh Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons