Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Man blir trött av att leka…

 

Sophie somnade i gåstolen när hon lekte :Happy-Grin:

 

 

 

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

0 reaktioner på ”Man blir trött av att leka…

 1. Hej
  Ojda lilla gumman, det tar på krafterna 😉 hoppas att allt e bra med er. Här hemma så är Viran sjuk som vanligt :( Ingen feber men en jäkla hosta. Men det blir en tur till Ikea i helgen iaf hoppas jag. Skönt me helg….Ha det så bra Kram på er där uppe =)

  1. Hej hej
   Allt är bra här,en så länge 😀

   Hoppas Viran blir frisk snart..

   Kul med ikea önskar vi hade den affären här..

   Mvh Camilla

   Mvh Camilla

 2. Hej
  Ojda lilla gumman, det tar på krafterna 😉 hoppas att allt e bra med er. Här hemma så är Viran sjuk som vanligt :( Ingen feber men en jäkla hosta. Men det blir en tur till Ikea i helgen iaf hoppas jag. Skönt me helg….Ha det så bra Kram på er där uppe =)

  1. Hej hej
   Allt är bra här,en så länge 😀

   Hoppas Viran blir frisk snart..

   Kul med ikea önskar vi hade den affären här..

   Mvh Camilla

   Mvh Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons