Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Dålig bloggning…

 

Nu har jag bloggat dåligt..

Jag har tagit massa kort under dom här dagarna då barnen har badat o lekt..

Ska försöka få in dom i datan o lägga ut dom ikväll eller imorgon..

Nu ska jag få barn att lägga sig o sen gå sova,jag är sååå trött..

Ha en bra kväll allihopa..   

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons