Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Vårt trevliga besök del 1…

 

Nu kommer korten på vårt besök,det vart en massa kort så jag får dela upp dom på flera inlägg..   

På onsdagen kom Robbans bror o Fernando hit medans vi väntade på systrarna och sedan kom dom med sina killar..

Det vart en riktig syskonträff för deras del,det var länge sen sist..

Jätte trevligt hade vi det och vi hoppas dom kommer hit igen    

Några bilder på alla först..

Åsa

Jenny

Morgan och cicci

    

 

Alla syskonen..

 

Systrar med partners

 

 

 

  Bror med partner  

..fler kommer strax jag måste börja med maten..   

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons