Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Trevligt besök del 2…

 

Här kommer flera bilder från besöket..

Åsa och Ebba

Åsa och Cilinne

 

Maten Morgan och Fernando handlade som skulle ätas    

 

Här monteras en extra grill då det skulle ta för lång tid med bara en..

 

 

    

 

Ebba

 

    

Cicci

 

 

Mathias

 

Åsa och Jenny

 

 

 

 

 

    

Farfar kom på besök.. med en rolig sak som fick allas uppmärksamhet..   

 

 

 

Gott med lite mat..

 

Nu ska jag bara träna en snabbis,då kah missat några dagar på grund av förkylning o besök..

Så kommer del 3..senare   

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons