Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Underbara sommar,härliga värme…

 

Vi har varit ute nästan hela dagen,barnen har lekt ,sprungit,hoppat jaa allt    

Underbart med andra ord.

Solen har jäst och jag passade på att sola med   

Behöver jag säga att jag är RÖD,ja jag blir ju aldrig brun bara RÖD.

Nu sitter man här o det svider ,bara tröjan ligger på axlarna så känns det,men man får skylla sig själv som inte smörjer sig med solkräm.

Går nog över till imorgon,  

Tog iallafall lite billder så här kommer dom ..

Fick hem gå stolen idag så den ska Sophoe få prova imorgon

 

 

Sen hittade jag ett begagnat bärsele på blocket ,underlättar nog endel med att ha en sån..

 

Nu ska jag kolla lite på tv,sen gå sova..

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons