Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Fiske kväll med pappa…

 

Robban tog med sig Cecilia och Mathias ut på en fiske kväll bara dom ,

Så dom kunde fiska o bara ha kul utan små syskonen.  

Dom tog med sig svärmors husvagn så dom kunde sova över i skogen på natten.

Vi har ju hört att det går en björn där men dom såg då ingen nu iallafall o det är ju skönt,då hade dom inte fått åka för mig    

Robban vill ju gärna se en björn så han hade nog önskat att den kom gåendes när dom var där..  

Det var en massa knott så dom höll på att bli uppätna..

Här kommer lite bilder han och barnen tog..

                       

Sen lite från morgonen efter..

  

Bilder från där dom fiskade..

        

Robban fiskar lite oxå..

     

Idag kom dom hem och var jättetrötta,dom hadevarit vakna till 03:00,

mathias somnade vid 02:00   

Barnen var jättenöjda och o nu sover dom    

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons