Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Tandläkarbesöket..

Det gick jättebra,Robban åkte upp med dom,

Jag borstade deras tänder innan dom åkte o dom var jättepirriga och glada.

Dom kom dit och det gick jättebra.
Cilinne fick slipa lite på några tänder då hon inte stängde munnen ordentligt,men nu går den igen o det ser jättebra ut..

Erika var väldigt blyg sist vi var där ,men denna gång gick det mycket bättre.

tror det beror på att pappa var med,då går allt så mycket bättre.
Fina tänder hade hon.

Mikaela hade oxå tid.
Sist räknade dom bara tänderna ,men nu tittade dom oxå.

Jätte bra såg det ut.

Barnen var jätte duktiga och fick med sig varsin tandborste och en leksak.

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons