Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Valborg…

Idag är det valborg,och då brukar vi grilla och titta på brasan.

Här tänds den sent kl 21:30 tyckte jag det stog,vilket jag tycker är sent för barnen.
Så jag tar med dom stora som orkar vara vakna så får dom andra vara hemma med Robban.

Dom borde tända den runt 20:00 det är bättre om man ska dit med barn
Ibland kan man ju undra om valborg är för barnen eller dom vuxna..

Just nu bakar barnen chockladbollar som dom ska äta när vi kommer hem..

Till middag åt vi som sagt grillat,flintastek med potatisgratäng och beasås..
mums såå gott..
Nu är man alldeles FÖR proppmätt men det var det värt.

Barnen har lekt ute idag och Mathias följde med sin kompis och hans pappa o tittade på när hans pappa åkte cross på idre.

Nu ska jag kolla till barnen i köket så inte alla bollar äts i förväg,sen sätta på lite kaffe,fick bara ett sånt sug på det..

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons