Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Dåliga igen…

Nu kom magsjukan tillbaka igen,endast i baken än så länge.
Robban,Mikaela började igår och nu är det dom + Ebba som är dåliga.

Annars är alla pigga o lekfulla..

Vaknade till -17 grader,
här trodde man att det inte skulle bli så kallt igen men det vart så,fast graderna höjs snabbt o nu är det nog inte så kallt.
Solen tittar fram och det blir nog ett härligt väder snart.

Jag har blivit väldigt inspirerad av Madde och Mirka som kör med Olga o hennes träning,jag har tittat lite på hennes sida och det verkar som hennes sätt hjälper.
Det blir nog mitt nästa mål när jag startar men vikt kampen.

Jag har bara MASSOR  av kilon som ska bort..
sen vill man bli starkare i kroppen med.

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons