Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Lördags mys..

Barnen har plockat en stor påse godis,
Jag och Robban ska äta räk mackor ..mums..

Älskar räkor..

Dessa står o tinar inför ikväll,sen blir det ägg o annat på med..

Annars är det bättre idag..
Har smällt samtalet lite nu..
Vi hoppas att dom på förlossningen förstår oss lite bättre o kanske till o med minns oss från sist..

Jättefint väder har vi,solen lyser med blå himmel,fast det blåser ganska mycket..men fint endå..

Annars har det inte hänt så mycket här.
Jo vi har fått en strip klubb i byn,det är på dom flesta nyheter just nu..

Många är negativa men endel är glada för det.

Missa inga nya blogginlägg – prenumerera med Bloglovin!http://www.bloglovin.com/blog/2121416/minstorafam?claim=xw5gua8tf3t”>

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons