Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Seg dag…

 

Tycker denna dag går sååå himla sakta…

vet inte varför ..har gjort massor..

tvättat flera maskiner..fixat disken flera gånger hängt tvätt..

plockat och städat,inte för att det syns nu     

Ica är jätte trött redan men får vänta med att sova lite,det blir för tidigt annars..

Ela är typ överallt..

hon har lekt med både vatten schampo och toalett vattnet + mycket mer..   

Nu ska jag hänga sista tvätten,sen får det inte plats mer..

sen ska alla barn som är hemma duscha o bada..

Ebba och Mathias sover hos Elin och Tobias..andra natten i rad nu,,

så kul måste dom ju ha    

Jag har haft huvudvärk hela dagen och tagit både treo och panodil men det går inte över..

hoppas det är bättre imorgon..

bye så länge

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons