Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Ny blogg design

 

Har helt tröttnat på rosa för tillfället och vill ha lite mer annat..

så jag provar med svart ,men det blir säkert flera ändringar innan det blir bra..

så ni får ursäkta att det blir lite rörigt ett tag..

nu ska jag ge Robin välling o gå lägga mig.

är såå trött efter att suttit uppe o tittat på valet igår..så det blir en tidig kväll idag..

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons