Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

hem kommen..

 

Nu är vi hemma igen,efter att vi hämtat dom små på dagis..

passade på att handla när vi endå var iväg..

Det är 3,2 km till dagis o hem,så varje dag går jag 6,4km sammanlagt.   

kanske inte så jobbigt ,men när man går med små så tar det lång tid och det är tungt att dra vagnen..

först 2 barn ,sen erika som sitter på fotstödet en bit då hon inte orkar gå,sen alla matkassar som står under .

men man får tänka att det är bra för hälsan att få motion    

nu ska jag snart börja med maten..

idag blir det korvstroganoff med ris..

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons