Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Hembesök från dagis..

 

Nu på morgonen hade vi 2 fröknar på hembesök från dagis..

dom fikade och lekte med Erika och Mikaela ,och det gick jättebra..

Erika lekte med lego o visade vad hon byggde,Mikaela var lite blyg o tveksam men det kom några stunder då hon hjälpte till    

på onsdag är det första dagen på dagis om alla är friska..

det kommer nog gå jättebra..   

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons