Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

GRATTIS CILINNE………..

 

    STORT GRATTIS CILINNE    

på sin 5 års-dag ………..

Önskar mamma,pappa och alla syskon..   

här är lite av presenterna hon fick..han inte ta kort på allt då hon redan sprungit iväg med dom..

  från farmor

från oss..

sen fick hon flera presenter av kompisarna som kom och even 150kr i pengar av dom..  

sen fick hon 100 kronor av mormor.    

fler presenter är på väg från andra..

ska komma ihåg att lägga in det sen..

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons