Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Min familj på besök del 2

 

Utflykt till Njupeskär

sveriges största vattenfall..    

jag kan säga helt ärligt att hade jag vetat vad som väntade mig med att gå där med barn vagn så hade jag stannat hemma..fyy jäklar vilka trappor o branta backar man skulle upp i..

det var INTE barrnvagns vänligt för fem öre..

men jag går gärna dit igen UTAN DOM SMÅ..då ska jag ha bärsele isåfall.

det var annars en härlig promenads väg att gå..och jättefint att se..

ett tips om någon ska upp hit att besöka den..

hä kommer bilder..

 

 

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons