Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

lugn dag

 

idag har varit en lugn dag förutom att mikaela har så himla geggiga ögon..dom fastnar stängda hela tiden..spelar ingen roll hur mycket man rengör..

vi har plockat o städat men det syns ju inte nu längre..

var in en sväng till affären o handlade godis till barnen och till mig o Robban    

får hoppas det kommer nån bra film ikväll som man kan se

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons