Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

möblerar om

 

japp nu på kvällningen så fick robban för sig att han ville byta vardagsrum IGEN…

så det var bara att börja plocka ur hyllorna och flocka ihop allt som var i vardags rummet..så nu ser det ut som kaos här hemma..

men vi fortsätter imorgon..jag är himlans trött nu..

åter kommer med lite kort imorgon från dagen.då vi var ute o haft kul..

erika och mikaela har gungat och badat lite i en pool jag köpte till dom..en liten men den duger..

cilinne lärde sig att cukla utan stöd så det var kul och hon är såå stolt..

har bilder på det men lägger in allt imorgon..

nu ska jag sova..

sov såå gott..

bye bye

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons