Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Gå till majbrasan..

 

Hej

ikväll bär det av mot majbrasan.

kul då barnen längtat..

den tänds klockan 21:00..lite sent tycker jag då barnen blir trötta o gnälliga,

man borde tända den vid 19-19:30 när det endå ska vara till för barnen..

men men det kanske ändras till nästa år..

idag har vi grillat flinta stek o korv..såå gott…

till hade vi potatis sallad och bea sås..mums..

nu är man så mätt att man spricker snart..det var dom kilona det    

nytt tag nästa vecka..haha

skriver lite mer när vi tittat på brasan o lägger in lite kort om jag hittar batteri till kameran ..

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons