Jag är hemskt ledsen men det var totalt foto förbud på inspelningen idag. Det handlar om rättigheter osv.

Jag fick inte ens ta en selfie…

När jag kom dit så träffade jag den andra tjejen som skulle vara med i videon. Väldigt härlig och vacker tjej från Amsterdam. Vi klickade direkt och det kändes super skönt.

Vi började med att fixa sminket i en smink buss som var parkerad på gatan. Sedan fick vi lunch från en lunchbuss. Suoer gott också. Vi fick faktiskt en lång lunch, skulle gissa på 40 min.

Sen var det dac att byta lokation så vi åkte i en buss till platsen där vi skulle spela in.

Jag får tillbaka så många minnen från Top Model. Man är lika nervös, lika lång väntetid, likadan bil som vi åkte mellan uttagningarna, lika mycket folk inblandade, allt tog lika lång tid och saken att konstant vara kring stora kameror. Ååh jag är så glad att jag får uppleva sånna här saker.

Vi åkte till en gata som heter Via laietana, längst ner på den gatan så var vi uppe på ett tak. Det var som ett litet lusthus uppe på taket. Detta var väldigt nära stranden så när solen hade gått ner så var det förbaskat kallt. Där stod vi ca 10 genpmfrusna modeller i enbart festklänningar. Vi var där och spelade in i ca 5 timmar.

Inspelningen var super rolig. Lite för kallt dock. Men bortser man från det så var det roligt. Jag är så glad att jag träffade den där tjejen innan för att vi hade riktigt kul tillsammans. Jag kom hem vid 22.30.

Love

Lämna en kommentar