Om mig

Efter att ha avslutat min sista föräldraledighet är det nu dags att bli vuxen på nytt. Många förändringar leder förhoppningsvis till nya spännande utmaningar och jag ser fram emot ett händelserikt 2012.

Familj
Lever ihop med mannen i mitt liv sedan 24 år och vi har 5 döttrar som är mellan 3-20 år. Äldsta dottern är på väg att lämna boet och yngsta dottern ska till hösten börja på stora förskoleavdelningen på Montessori Regnbågen.

Yrkeserfarenhet och studier
Sedan 1997 har jag arbetat mestadels inom IT-branschen med mjuka bitar som support, utbildning och säljstöd. Nu när vi är klara med barn så vill jag gå vidare och har därför påbörjat en riktigt spännande YH-utbildning (YrkesHögskola fd. KY) i Logistik på Affärshögskolan. Inriktningen är mot lager och marknad men mina kunskaper kan appliceras på många områden.

Just nu gör jag min andra LIA-period (Lärande I Arbete) på patroner.se ute på Svenknabben i Kalmar. Mitt uppdrag är att optimera deras lager och ta fram relevanta beställningspunkter för ett urval av deras artikelregister.

Planen är att jag ska ta examen som Kvalificerad Logistiker i juni 2012 och att jag då förhoppningsvis redan har ett arbete som väntar.

Har du tips på intressanta Logistik tjänster i mitt område (Kalmar län) så får du gärna tipsa mig via e-post!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *