When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Trötta och nöjda döttrar!

         Äldsta dottern och hennes pojkvän tog med sig Thea och Tuwa till Ölands Djurpark idag. Maken och jag passade på att ta en tur in till stan med bara lillstrumpa i vagnen och strosade runt och bara njöt. Köpte lite färska hallon och jordgubbar som vi mumsade på och lillstrumpa fick en påse med typ 15 godisbitar eftersom det är lördag.

När vi sitter där på bänken i kvällssolen ringer äldsta dottern och berättar att de är hemma men undrar var vi är? Eftersom hon inte hade någon nyckel var det bara att snabbt som sjutton rusa mot bilen och åka hemåt.

Väl hemma visade det sig att dotterns pojkvän lirkat upp ett fönster och krupit in och låst upp!

Hehe…känns ju lite sådär men samtidigt har vi ju en vakthund som normalt sett larmar direkt och kraftigt om någon ens närmar sig huset. Men visst får man sig en tankeställare!

Thea och Tuwa visade stolt upp sina lotterivinster och halsband av blommor. Minst halva dagen hade de spenderat på Pirate Island. Thea hade tagit massor av bilder och några av dem ser ni här.

  

Trots 7 timmar (minus 30 minuter för resväg dit och hem) med massor av lek och bad så var det första Thea sa när vi kom hem, -Vad ska vi göra nu?

Eeh! Va! De borde vara medvetslösa efter en heldag på Ölands Djurpark men nää…inte våra döttrar ;P

2 thoughts on “Trötta och nöjda döttrar!

  1. Ölands Djurpark, Vad underbart det lät :)
    vilka fina härliga kort….
    Visst är barn fantastiska, fast de tagit ut sig fullständigt verkar det som de har oändligt med energi…Jag hade gärna lånat ett knippe 😀
    Ha det gott…
    Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *