When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Har hämtat paketet idag!

Beställde ju lite saker från ninasmat.se och idag kunde jag hämta ut paketet. Av någon anledning hade de skickat paketet till helt fel utlämningsställe så jag fick åka en omväg för att hämta det. Tyvärr kunde jag inte öppna det direkt eftersom jag hade dottern med mig som skulle på simskola och fick motvilligt lägga det i bagaget.

Efter simskolan körde vi hemåt och plockade upp pizza på vägen, på makens beställning. När vi kom hem väntade en hoper hungriga barn och maken deklarerade att ikväll skulle vi ut och äta middag och nästäldsta dottern skulle passa sina systrar 🙂

Återigen fick jag lägga paketet åt sidan högst motvilligt. Blev en väldigt trevlig middag i kvällssolen på en uteservering och vi återvände mätta och nöjda hem vid 21-tiden. Efter att ha lagt de två smådöttrarna som fortfarande var vakna kunde jag äntligen packa upp min efterlängtade låda.

Alla sakerna var precis som jag hade förväntat mig och trots att klockan var (är) mycket satte jag igång att göra glass för att fylla popup-strutarna. Gick inte så bra att fylla dem med gräddglass så istället frös jag ner allt i bunken. Men imorgon ska vi göra ett nytt försök med popup-strutarna och samtidigt smaka på jordgubbsglassen 🙂

Isbollarna åkte i alla fall in i frysen fyllda med jordgubbar och späd citronmeliss. Förväntar mig att de kommer bli kanon i tillbringaren imorgon!

3 reaktioner på ”Har hämtat paketet idag!

  1. Hej!

    Det där låter ju kul, men jag var nyss inne på länken du har där linasmat.se och kom då till enkatringfirma. Är det rätt? För att jag kunde inte hitta att man kan beställa produkter.

  2. Hejsan,
    Tackar för du beställt hos oss.
    Men låter inte bra vi skickat till fel ställe.
    När vi bokar vi DHL, väljer vi automatiskt det närmast baserat på ditt postnr.
    Återkom gärna så vi vet vad som gick fel.
    Vi vill ju allt skall vara klockrent.

    Hoppas du gillar dina saker.
    Ha en bra kväll i solen
    Mvh
    David / Ninasmat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *