When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

PMS varning!

Så börjar det! De där hysteriska dagarna då min PMS blir äckligt tydlig och jag har noll tålamod! Dagen börjar med att lillstrumpa är mer klängig och grinig än normalt och vägrar släppa mig ens en minut. Frukosten blir en plåga då alla gnäller, skriker och är allmänttråkiga mot varandra.

Suck, är det en sån dag! Maken försöker sova efter att ha jobbat som ordningsvakt på en av stans innekrogar. Kan inte vara lätt med tanke på hur lillstrumpa tjuter hela tiden. Som det inte är nog drar grannen igång gräsklipparen utanför vårt sovrumsfönster 🙁

Jag har insett att jag blir ett monster dagarna innan mens och får hjärtklappning när barnen skriker vilket slutar med att jag också skriker som en trotsig 4-åring. I´m not proud of it! Vet att detta är ett exempel på forum där alla (oftast) bara visar sina positiva sidor och Facebook är ett annat exempel. För att citera en del vänner på Facebook, -Har fikat med finaste L <3, – Hela huset fullt av barn. Me love!, – Lagade smördegsinbakad fläskfilé med timjansdoftande potatisgratäng till min underbara familj som förtjänar det bästa, – Puss på dig min älskling vad du är duktig…osv.

Ibland undrar jag om folk inte har något liv, kanske inte jag heller eftersom jag sitter här, och som lever ut sina drömmar via Internet istället för att faktiskt tala om för sina nära och kära vad de betyder. Vi får andra att tro att vi lever perfekta liv vilket vi inte gör, ingen har ett perfekt liv, utan vi är alla mänskliga och har bra och dåliga dagar.

Jag har några dåliga dagar just nu men det borde ju inte betyda att jag är en sämre människa, eller? Om jag publicerar detta inlägg betyder det då att jag har misslyckats? Kanske ska jag hålla mig till alla positiva saker i mitt liv och endast dela med mig av dessa? För det mesta är ju mitt liv väldigt roligt och positivt och jag har en familj jag älskar så kanske ska jag hålla mig till det när jag förmedlar mitt liv via denna typen av media!

Enough! Ingen mer självömkan. Ska se om jag kan rota fram en chokladbit för det är nästan det enda som hjälper vid PMS. Eller har du något annat tips på hur  man får bukt med sin galna PMS?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *