Kom ihåg mig

Testat långfil!

Nu kommer säkert några av er såga mig fullständigt men jag måste bara få tala om att idag har jag testat Långfil till frukost…och det var det äckligaste jag ätit på bra länge!

Filen är rejält tjock, seg och trådig. Försökte liva upp den med lite cocosflarn och torkad aprikos men det blev inte bättre. Insåg att varje gång jag försökte stoppa en sked i munnen fastnade långa strängar av fil på hakan och i knät.

Lillstrumpa (21 månader) fick också smaka en skål men hon var inte mer lättimponerad än mig så det slutade med att vi fick hälla ut allt.

Varför hade vi då köpt hem Långfil? Jag var nyligen med som testpilot för Smartson och fick då testa Arla Gammaldags filmjölk och den var helt suveränt god. Att den dessutom är ekologisk gör ju inte saken värre 😉

Gillar inte söta och sliskiga yoghurtar utan väljer hellre de naturella och tillsätter sånt jag har hemma som kokos, mandel, kli, torkad frukt osv.

När jag igår var och handlade för att köpa hem ny Gammaldags filmjölk så var den givetvis slut och när jag stod där vid kyldisken fick jag för mig att Långfil kanske var ett lämpligt alternativ.

Hua vad jag ångrar mig idag! Ska aldrig köpa Långfil igen men nu har jag åtminstone testat den och kan ärligt lämna min åsikt. Gillar du Långfil? Varför?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

annonser