When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Min födelsedag!

Idag är det min födelsedag! Maken hade jobbat natt och ramlat i säng runt 03:30 så jag var inte ett dugg förvånad över att inte bli gratulerad med paket och frukost på sängen när klockan blivit 07:00. Efter 23 år tillsammans är jag ganska van men jag ska inte sticka under stol med att det hade varit ganska mysigt med lite frukost och sång på sängkanten.

När frukostbestyren var överstökade satte jag lillstrumpa i vagnen och tillsammans med två av systrarna gav vi oss iväg. Hade blivit tipsad om att Tingby gård i närheten arrangerar sommarloppis (www.sommarloppis.se) och eftersom det är en trevlig promenad längs med åkrarna och vädret var mulet men smäktande kvavt bestämde jag mig för att detta nog kunde bli en ganska trevlig aktivitet för förmiddagen. Dessutom skulle det ge maken några timmars lugn och ro för att sova 😉

Blev en härlig promenad med massor av syn-, lukt- och smakintryck. Barnen älskar att ströva och idag kan jag inte annat än hålla med. Det var ljuvligt att promenera och bara vara! Halvvägs hittade vi en massa mogna smultron som både jag och barnen girigt plockade och åt. Lillstrumpa tittade på från vagnen och blev matad av både mig och sina systrar.

Stora sädesfält som böljade i vinden och långa rader med solmogna jordgubbar kantade vår väg mot Tingby gård. När vi kom fram blev barnen eld och lågor över de små söta ponnys som man kunde rida och att de hade en hoppborg. Självklart blev det ett varv på varsin ponny innan de rusade vidare mot hoppborgen.

Suveränt planerat att ordna lite barnaktiviteter så att föräldrarna kan ströva omkring bland loppisstånden och fynda. Blev bara ett fynd idag och det var en silversked av modell större. Tycker de är så vackra men framförallt praktiska till servering.

En härlig promenad hem och en snabb lunch och så i säng med lillstrumpa. Maken tog med sig tre döttrar till stan och jag passade på att vila ett par timmar. Tänkte att han nog behövde en stund på egen hand för att ordna en present 😉

När jag vaknade hade de kommit hem men ingen present i sikte. I år har jag valt att inte fira min födelsedag men förväntade mig nog lite firande här hemma med maken och barnen. Blev inget alls :(

Missförstå mig rätt! Maken är bra på mycket men inte när det kommer till romantik och presenter. Jag skulle nog beskriva honom så här:

C är min bästa vän. Han hjälper när jag känner mig osäker, tröstar mig efter en dålig dag, inspirerar mig till att göra saker jag aldrig trodde jag kunde göra, får mig att uttrycka mina djupaste känslor, ser till att jag alltid känner mig som den vackraste kvinnan i rummet och låter mig vara trygg, sexig och oövervinnerlig. Han talar ofta om för mig att jag är den vackraste kvinnan han någonsin träffat, fortfarande efter 23 år!

Det är kärlek <3<3<3 och inga presenter i världen kan ersätta den så vill jag ha presenter, får jag köpa dem själv :)

2 thoughts on “Min födelsedag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *