Kom ihåg mig

Buzzador: Pepsodent anti-age!

Pepsodent anti-ageJag är buzzador och får kostnadsfritt delta i kampanjer som innebär att jag får testa produkter av olika slag och dessutom dela med mig av produktprover till vänner och bekanta.

Har buzzat Pepsodent anti-age i en månad nu och det börjar bli dags att rapportera. Vad tyckte jag om tandkrämen?

Tuben är mjuk och bra att klämma ur tandkrämen utan att det blir en massa kvar. Fräsch design och tandkrämen har samma blågröna färg som på förpackningen. Smaken är god och är en blandning av mint och lakrits.

Den enda nackdelen jag har hittat med tandkrämen är att jag upplever en kostig, nästan metallisk, bismak efter en stund. Vet inte vad det beror på men jag har fått ett par kommentarer från de som testat om samma upplevelse utan att jag berättat först.

I det stora hela är det en fräsch tandkräm och uppfyller den de 5 ålderstecknen (uppdraget tandkött, erosion av emaljen, förlorad vithet, tandköttsproblem, ilande tänder) så är den ett givet alternativ här hemma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

annonser