When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

En härlig dag!

Blev en långpromenad och ett stopp på lekplatsen för att utnyttja de solglimtar som förmiddagen bjöd på. Mörka moln hotade på avstånd men verkade glida förbi på säkert avstånd. Barnen cyklade och minstingen satt i vagnen (som hon älskar) när vi promenerade genom skogen för att sedan mellanlanda på lekplatsen en stund.

Blev flera vändor i gungan och på gungbrädorna innan vi fortsatte hemåt. Efter lite uppvärmda rester stoppades lillan i säng och vi andra lutade oss tillbaka för att slappa en stund i den allt mer värmande solen.

Blev en kanoneftermiddag med grillning och ett glas rött i kvällssolen. Nu hoppas vi att väder prognoserna håller för nästa vecka för då blir det första strandbesöket och det har vi längtat efter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *