When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Lugn och härlig midsommarhelg!

Midsommarlunch med matjessill, färskpotatis, gräddfil och gräslök.Trots lite kyligt midsommarväder har det varit en bra helg och midsommaraftonen firade vi tillsammans med väninnan och hennes familj här hemma. Barnen lekte hela dagen och kvällen tillsammans utan en enda incident eller gräl.

Det var ljuvligt att få sätta tänderna i årets första färskpotatis, matjessill, gräddfil och gräslök. Varenda år tror man att maten inte ska räcka och att ”det där” kan man väl inte bli mätt på men hjälp så mätta vi blev.

Nyplockade rosa doftpioner från trädgården.Dröjde flera timmar innan vi orkade rensa jordgubbarna som sen serverades med gammaldags vaniljglass. Till kvällen tändes grillen och den där karakteristiska doften spred sig över hela kvarteret. Det blev mycket kött i år men ändå hyfsat blandat med fläskfilé, fläsk karré, pepparbiff, varmkorv och cabanoss. Till det serverades klyftpotatis med örter, aioli, guacamole, sallad och painriche.

Det är inte ofta vi dricker men denna kväll kostade vi på oss ett par glas rödvin och valet föll på en baginbox, Chill Out (Sunset).

Hoppas alla hade en härlig midsommarhelg oavsett var i vårt långa land ni befann er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *