Kom ihåg mig

Älskar att shoppa bakartiklar!

Celebrate (brun), cupcake wrapsTopsy circle (lime), cupcake wrapsHar fått smak på det här med cupcakes och favoriten här hemma just nu är kladdkakecupcakes med citrusfrosting. Kommer ofta på mig själv med att hamna på favoritshoppen http://www.kakburken.se och bloggen http://www.sockerrus.se som erbjuder en massa  godsaker.Rose, cupcake wraps

Helt fantastika bilder gör att jag blir sugen på att baka mest hela tiden men gudskelov hinner jag inte. Däremot så kan jag inte låta bli att köpa på mig en massa härliga bakprylar som stansar, tyllar och muffinsformar.

Idag blev det en beställning från kakburken.se bestående av cupcakeformar och ett baspaket med tyllar.Baspaket, Cupcake

Nu ska jag bara hitta ett tillfälle när jag får användning av dessa ljuvliga cupcakeformar. Annars får jag väl skapa ett tillfälle för cupcakes är ju aldrig fel!

Klicka på bilderna för att komma till kakburken.se och njut av deras härliga bilder och stora utbud.

3 Comments

 • 1
  lindasplace
  19 juni, 2011 - 21:49 | Permalink

  Ja visst är det roligt!? Jag bakar hellre än äter faktiskt!

 • 2
  19 juni, 2011 - 23:02 | Permalink

  Visst är det roligt! Älskar också att baka cupcakes och man blir ju ännu mer sugen när man ser alla fina bilder. En del är ju helt otroligt duktiga på att göra fina cupcakes. Perfekt på födelsedagskalas också :)

 • 3
  lindasplace
  20 juni, 2011 - 06:52 | Permalink

  Ja sockerrus är det som inspirerat mig med regnbågstårtan!! Vi får se hur vi lyckas med den!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  annonser