When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Min älskling har blivit vuxen!

          Idag har vår äldsta älskade dotter E tagit studenten! Både jag och maken har slitit hårt för att göra dagen så minnesvärd som möjligt för henne och jag tror faktiskt att vi lyckades :)

En stor skara nära och kära samlades på skolgården för att hylla henne när hon sprang ut i eftermiddags. Efter att ha hurrat och hängt på henne massor av blommor och annat tågade klasserna runt stan och sedan blev det lövad vagn i ytterligare några varv.

Hemma åt gästerna god mat och dryck i väntan på att huvudpersonen skulle dyka upp. När hon äntligen kom var hon helt slut och överväldigad av all uppvaktning. Blev en skål i champange och tal från både huvudpersonen och oss föräldrar.

Jag är sååå stolt över min älskling som blivit så vuxen och som nu ska ut i världen på riktigt! Ikväll är det fest på Teatervallen och imorgon blir det lååång sovmorgon. Åtminstone för dottern! Vi andra ska upp kl 06:00 och jobba 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *