When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Jäkla blodsugare!

Myggbett!Min älskade lilla Maja är fullständigt massakerad och ser ut som en spetälsk efter myggornas attack ikväll. Ser tyvärr ut som hon är lika känslig som storasyster när det gäller stick från flygfän. Stora blaffiga svullnader breder ut sig på ryggen och det enda positiva är att hon inte når att klia sönder sig.

Det har hon däremot lyckats med i ansiktet där en rejält röd och svullen kind vittnar om den fruktansvärda klåda ett myggbett innebär på så tunn och fin hud som hos min lilla älskling. Regnet häromdagen och värmen gör tyvärr förutsättningarna optimala för myggornas tillväxt så vi får nog stå ut med dem ett tag till :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *