When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Smartson Testpilot: GTU 10 från Garmin!

Skulle du vilja testa en ny och smidig GPS-produkt?

Nu har Garmin lanserat en ny GPS-tracker som kombinerar en webbaserad spårningstjänst med GPS-teknik så att du kan hålla reda på var dina ägodelar, sällskapsdjur och barn är. Nu söker vi 15 Testpiloter som vill testa och utvärdera denna nyhet från Garmin. Som Testpilot kommer du att under sommaren få testa och tycka till om GPS-trackern och du förbinder dig enbart att dela med dig på en gemensam blogg och fylla i ett utvärderingsformulär. Som tack för hjälpen får du behålla din GTU 10 från Garmin efter testets slut.

Visst låter det bra! Jag älskar att få testa nya prylar och produkter och speciellt tekniska prylar 😉
Är du som jag och vill veta mer kan du anmäla dig här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *