Kom ihåg mig

Får Buzza och vara Testpilot samtidigt!

Just nu formligen haglar det erbjudanden om att delta i produktkampanjer! Buzzar just nu Pepsodent anti-age tandkräm och Knorr Bag of Taste. Som Buzzador får man delta i kampanjer och testa olika produkter och tjänster och ofta innebär det att man också får dela ut produkter till vänner och bekanta eller andra som kan tänkas vara intresserade. Under buzzningen kan man skicka in blixtrapporter från tillfällen då man buzzat produkten och i slutet fyller man även i en slutrapport och svarar på frågor om vad man tyckte om produkten.

Dessutom deltar jag som Testpilot i Smartsons produktkampanjer för Gammaldags fil och Smaksatt Kesella från Arla samt Findus World Selection. Som testpilot hos Smartson förbinder du dig endast att i deras blogg och gärna egen blogg skriva/prata om produkten och i slutet fylla i en enkät om vad du tyckte om produkten.

Vill du också bli Buzzador eller Smartson Testpilot och få testa produkter och tjänster gratis? Anmäl dig redan idag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

annonser