When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Mina små rymmare!

Mina små älsklingar!Ikväll var det återigen dags att helt hysterisk springa runt i villakvarteren och jaga två döttrar som försvunnit. Att jag aldrig lär mig!

4-åringar har en vilja av stål och en fantasi som kan förflytta berg. Hon lyckas t.o.m. manipulera storasyster som är dubbelt så gammal att följa med trots att hon mycket väl vet vad de får och inte får göra.

Hittade dem till slut hemma hos en kompis i kvarteret intill men då hade alla tänkbara och otänkbara scenarion spelats om och om igen i mitt stackars plågade mammahuvud. När man väl hittar dem blir man sååå lättad att man istället blir arg och skäller som en rabiessmittad hund.

Stackars barn! De vet så väl att de gjort fel men på barns vis kan de inte hejda sina impulser och följer dem slaviskt och när de tittar med sina stora blå ögon på en och dyrt och heligt (för hundrafemtielfte gången) lovar att aldrig göra om samma dumma sak så köper jag deras löften om och om igen som den dumma kossa till mamma jag är 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *