When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Hittade dessa söta skor längst in i garderoben!

Andy Stracks i färgen hot pink från Trumpette! Andy Stracks i färgen hot pink från Trumpette!

Flickorna älskar sina skor och när jag tröttnar på att samla ihop skor så lägger jag dem längst in i garderoben för att de inte ska hitta dem. Problemet är ju bara att det gör inte jag heller!

Letade i dotterns garderob efter en annan sak och hittade dessa små söta skor längst in i garderoben. Givetvis har hon precis hunnit växa ur dem och därför bestämde jag mig igår för att lägga ut dem till försäljning på Tradera. De är alldeles för läckra för att ligga och damma i garderoben och här blir det inte fler barn så lika bra att se till så någon annan liten tjej får känna sig fin i dem :)

Är du intresserad hittar du en länk till mina Tradera auktioner i menyn till höger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *