When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Påskhelgen förbi och vi blickar framåt!

Så var då påskhelgen och lovet avklarat och med den försvann också den goa värmen. Hoppas det bara är tillfälligt för nu är det alldeles för kallt för att kallas vårvärme.

Ny kort kurs påbörjades i onsdags förra veckan och avslutas med tenta på fredag. På måndag börjar min LIA-praktik (Lärande I Arbete). Ska bli skönt att slippa skolbänken ett tag men är samtidigt lite förväntansfull och nervös över hur praktiken ska gå.

Började cykla till skolan förra veckan, 2 mil t&r, och det var lite kallt på morgonen men bättre på eftermiddagen. Idag och imorgon kommer jag satsa på gymet men onsdag, torsdag och fredag blir det cykel :)

Har lyckats få ut ett gäng auktioner på Tradera och sålt en del kläder men har mycket kvar. Vet inte hur jag ska hinna med allt bara. Siktar i alla fall på att hinna posta ett gäng paket idag och lägga ut några nya ikväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *