Kom ihåg mig

Helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig!

Dotter som njuter en stund i solen!

Dotter som njuter en stund i solen!

Lyckades komma iväg och träna i torsdags morse efter att ha lämnat barnen och det var sååå skönt med tanke på att jag inte tränat på 1½ vecka. Planen var att sedan åka hem och sätta mig med mitt tentaplugg (tenta på tisdag) men mina planer grusades.

När jag var på väg till bilen ringde de från skolan och berättade att 8-åriga dottern låg på soffan och var dålig så jag fick direkt åka och hämta hem henne. Kom hem och tog febern på henne som visade 39,6 grader :(
Fixade lite lunch till oss och maken som gått av sitt 24-timmars pass på morgonen och tänkte att jag sen skulle kunna sätta mig och tentaplugga.

Men nej…då ringer de från förskolan och säger att 1-åringen är sjuk och febrig och måste hämtas. Blir smått hysterisk och skickar maken medan jag själv superstressad sitter och nästan hyperventilerar. Hem kommer sen maken med en glödhet liten tjej som direkt får feberdämpande Ipren och stoppas i säng.

Fredagen börjar bra med att jag ska ta upp 1-åringen och upptäcker att hon är chokladbrun från topp till tå och det är INTE choklad :(
Blir ett bad direkt och sanering av sängen. Efter frukost är alla tre flickorna hyfsat pigga på förmiddagen och är ute i trädgården och leker. Matlusten sviktar så det handlar mest om dricka, glass och andra snabba kolhydrater.

Idag lördag, påskafton, har påskharen varit här och lämnat påskägg till flickorna och det köpte mig en underbar sovmorgon. Steg inte upp förrän kl 10:30 och hittade då 1-åringen återigen chokladbrun från topp till tå, men idag var det faktiskt choklad och inget annat 😉

Lillebror har bilat ner från Uppsala med flickvännen och hälsade på under em för en fika och pratstund. Jättemysigt att ha dem här eftersom vi inte ses så ofta. När de gått upptäckte jag att 1-åringes feber stigit igen och nästan var uppe på 40 grader. 8-åringen hade också lite lätt feber men är ändå hyfsat pigg.

Detta gjorde att vi fick ställa in fikaträffen imorgon fm med mina väninnor och barn :(
Tråkigt men tyvärr nödvändigt. Vi är lite osäkra till anledningen att 1-åringen har feber eftersom hon tog en vaccination vid sin 18-månaders kontroll för 9 dagar sen och det kunde resultera i feber efter ca 10 dagar. Men eftersom även storasyster är febrig vore det bara dumt att ta hit folk just nu. Speciellt om de har barn med sig!

Har ägnat en stund åt att skriva annonstexter till lite fler Tradera auktioner som ska ut imorgon. Har rensat garderoberna och fått ihop massor av kläder som ska säljas, skänkas och slängas. Är du sugen på att göra lite klipp så titta gärna på mina Tradera auktioner. Länk hittar du till höger under länkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

annonser